Firea s-a trezit cu noaptea în cap ca să voteze. „#NuAusterității”

Firea s-a trezit cu noaptea în cap ca să voteze. „#NuAusterității”

Alegeri prezidențiale 2019. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, de la primele ore ale dimineții.

„Am votat la prima ora a diminetii pentru o Romanie in care oamenii sa fie ascultati si intelesi, presa sa fie respectata, sa existe dialog si comunicare in interesul fiecarui cetatean.

#Cu❤️

Ne puteți urmări și pe Google News

#Dialog #Respect #Democratie

#NuAusteritatii #NuTaierilorDeVenituri”, a  scris Gabriela Firea pe Facebook.

Secţiile de votare pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis, duminică, la urne fiind aşteptaţi peste 18 milioane de români.

În ţară, sunt organizate 18.748 de secţii de votare. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.411.

Alegătorii din ţară votează cu un act de identitate valabil, emis de statul român: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; carnetul de serviciu militar.

Secţiile de votare din ţară pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale se vor închide duminică la ora 21,00. Votarea poate fi prelungită până la ora 23,59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21,00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara acestuia.