Evenimentul ZileiPoliticaFirea a bătut în retragere. Postarea a declanșat jihadul în mediul online

Firea a bătut în retragere. Postarea a declanșat jihadul în mediul online

Firea a bătut în retragere. Postarea a declanșat jihadul în mediul online
Gabriela Firea a șters postarea cu fake news-ul despre casca din urechea lui Klaus Iohannis, care i-a adus sute de comentarii negative la adresa ei .

Primarul Gabriel Firea a făcut o nouă gafă. Aceasta a postat pe contul său un mesaj în care afirmă că președintele Klaus Iohannis ar fi avut o cască în ureche, cu ajutorul căreia primea răspunsurile pe care trebuia să le dea la întrebările ziariștilor, în timpul conferinței de presă susținute miercuri seară, scrie g4media.ro

Postarea,care era un fake news, a fost demonstrată ca fiind neadevărată de președintele Klaus Iohannis, în timpul conferinței de presă pe care acesta a susținut-o. Același lucru l-a făcut și fororeporterul Octav Ganea, care a dat publicității o fotografie din care se vede că șeful statului nu avea în ureche nicio cască.

Ne puteți urmări și pe Google News

Postarea Gabrielei Firea a atras rapid critici virulente pe pagina ei de Facebook, existând multe comentarii negative la adresa acesteia prin care era acuzată că lansează informații false. La scurt timp după ce a publicat postarea , după reacțiile internauților și după reacția președintelui Iohannis în cadrul conferinței de presă, primarul Gabriela Firea și-a șters postarea .

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat și sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință cască din ureche folosită la conferință de presă! Doamne, așa ceva!!??Ghinion!!!”, a fost postarea postarea Gabrielei Firea, care a fost preluată imediat de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său.


Accesează: