Finul lui Victor Ponta, pus şef peste fondurile de mediu

Finul lui Victor Ponta, pus şef peste fondurile de mediu

Premierul Victor Ponta l-a împuternicit pe Claudiu Preoteasa să preia atribuţiile preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Claudiu Preoteasa este în prezent vicepreşedinte al AFM. El va prelua atribuţiile până va fi numit un preşedinte al Administraţiei, după ce secretarul de stat Radu Popa a fost revocat din funcţie "din motive administrative". Claudiu Preoteasa a făcut parte, până la instalarea în funcţia de vicepreşedinte, din echipa lui Victor Ponta. Numele acestuia a fost vehiculat şi pentru numirea în funcţia de prefect al judeţului Gorj. Claudiu Preoteasa este finul lui Victor Ponta şi al Oanei Mizil, potrivit informaţiilor apărute în presă. Acesta a fost vicepreşedinte al Agenţiei Române pentru Investiţii Străine şi a ocupat, o perioadă, funcţia de şef interimar, potrivit informaţiilor apărute în presă. Citiţi şi:

  • EXCLUSIV. Radu Popa, cel cu ceasurile aurite, se întoarce şef peste parcurile bucureştene. Revocarea s-a făcut după ce Victor Ponta a primit un raport negativ