FINAL TRAGIC. O mireasă a murit cu o oră înainte de nuntă

FINAL TRAGIC. O mireasă a murit cu o oră înainte de nuntă

Jemma Webb, în vârstă de 32 de ani a murit chiar în ziua nunţii ei, cu 90 de minute până să devină soţia iubitului ei, Alex Bradford.

Jemma şi Alex s-au cunoscut în urmă cu 9 luni. Relaţia lor a început ca pentru orice alt cuplu de tineri, însă, Jemma, ascundea un secret. În 2008 primise un diagnostic grav: cancer ovarian. După operaţie, tânăra a început tratamentul cu chimioterapie şi, aproape un an, Jemma a trăit cu speranţa că va învinge cancerul.

În vara anului trecut, l-a întâlnit pe Alex. Dar, la numai câteva luni, a aflat că boala atacase ficat şi plămânii. Pus în faţa acestei încercări, Alex a fost determinat să rămână alături de iubita lui în lupta cu cancerul. Au decis să se căsătorească pe 19 aprilie 2012, însă, la începutul lunii martie, starea de sănătate a tinerei s-a deteriorat într-un ritm accelerat.

Pe 16 martie, Jemma se simţea atât de rău încât familia s-a gândit să decaleze nunta de pe 19 aprilie şi au vorbit să facă ceremonia chiar a doua zi, acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totul era stabilit pentru 17 martie, la ora 16.30.

Logodnicul Jemmei îşi aminteşte că în acea dimineaţă erau amândoi fericiţi şi emoţionaţi. În jurul prânzului, însă, Jemma a început să se simtă tot mai rău, iar în jurul orei 15.00, cu o oră şi jumătate înainte să spună "Da!", a murit înconjurată de logodnic şi de familie.

"Pe parcursul bolii, Jemma a fost un exemplu pentru noi toţi. Chiar şi atunci când unii renunţaseră la speranţă, ea a rămas puternică şi încrezătoare. Jemma a avut cancer, însă, cancerul nu a avut-o niciodată pe Jemma", a mai spus Alex, logodnicul tinerei.

În cei trei ani şi jumătate de luptă cu cancerul, Jemma Webb a organizat campanii importante pentru organizaţia Eve Appeal, pentru strângere de fonduri în direcţia cercetării cancerului ovarian. "Prima oară am întâlnit-o pe Jemma în 2009, când mi-a scris despre faptul că multe femei nu ştiu să recunoască simptomele asociate cancerului ovarian. Chiar dacă se lupta cu această boală, ne-a acordat un sprijin substanţial în lupta noastră de a informa tinerele despre cancerul ovarian şi pentru a strânge fonduri de a finanţa cercetarea în domeniu", a spus şi Liz Engel, de la Eve Appeal.