După 7 luni de anchetă, s-a ajuns la concluzia că designerul a încetat din viaţă în urma hemioragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferie în urma impactului devastator, iar procurorii au clasat dosarul.

S-au făcut multe speculaţii în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu, dar ancheta în acest caz a ajuns la final după 7 luni în care procurorii au întors pe toate părţile datele strânse. În dimineaţa celei de-a doua zi de Paşte, creatorul de modă în vârstă de 43 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un teribil accident rutier, petrecut în judeţul Constanţa, nu departe de Năvodari.

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari, iar evenimentul a fost anunţat la Poliţie de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa.

Surse din cadrul anchetei spuneau la acel moment că designerul era decedat de câteva ore. El petrecuse la un festival de pe Litoral şi apoi s-a urcat la volan. Necropsia efectuată de medicii legişti a stabilit că Răzvan Ciobanu consumase droguri.

„Nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor, care arată că designerul a murit în urma unei hemoragii provocată de multiplele fracturi şi leziuni suferite în urma impactului devastator”, au declarată surse din anchetă pentru Antena 3. Aşadar, dosarul a fost clasat.

Maşina pe care o conducerea Răzvan Ciobanu, un Range Rover era împrumutată de la nişte prieteni, iar creatorul de modă avea de gând să ajungă şi acasă, la părinţi, de Paşte.