Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Strania poveste a lui Benjamin Button
FILMUL EVZ: Strania poveste a lui Benjamin Button

FILMUL EVZ: Strania poveste a lui Benjamin Button

22.45 - PRO TV Benjamin Button este un om special, care îmbătrâneşte întinerind, iar asta îi dă toată viaţa peste cap.

"Strania poveste a lui Benjamin Button" este un film ce urmăreşte cu sfinţenie reţeta de succes a Hollywood- ului. Este o combinaţie perfectă de romantism şi dramatism ce te prinde încă de la primele secvenţe.
Inspirat de romanul lui F. Scott Fitzgerald, filmul spune povestea unui copil care are aspectul şi afecţiunile unui om de 80 de ani. În loc să îmbătrânească, Benjamin (Brad Pitt) întinereşte. Pe măsură ce îşi recapătă puterile, Benjamin, încă bătrân ca aspect, dar foarte proaspăt în gândire, vrea să ia viaţa în piept. Poveste de dragoste În drumul său de descoperire a sensului vieţii, Benjamin o întâlneşte pe Daisy (Cate Blanchett).
O ştia pe tânără de când ea era o copilă şi el un om bătrân. Momentele speciale vin însă atunci când destinul le permite să se întâlnească la mijlocul vieţii. Condiţia personajului principal riscă să strice, însă, frumoasa poveste de dragoste a celor doi. Filmul a primit trei Premii Oscar printre care şi unul pentru machiaj.
Proiectul filmului a intrat în discuţie încă din 1994, iar în 2004 au apărut zvonuri că David Fincher ar fi fost cooptat ca regizor. Acesta a confirmat un an mai târziu că se implică în lungmetraj, iar filmul a fost lansat abia în 2008.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/VqeqaweXBV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: