Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Vânătoarea
FILMUL EVZ: Vânătoarea

FILMUL EVZ: Vânătoarea

"Salt", un film cu o acţiune oarecum previzibilă, o prezintă pe Angelina Jolie blondă, credibilă ca agent, şi într-o formă fizică de excepţie.

Evelyn Salt (Angelina Jolie) este un ofiţer CIA dedicat profesiei sale, care a jurat să-şi servească ţara cu onoare şi loialitate şi care a avut întotdeauna o relaţie de prietenie şi încredere reciprocă cu şeful ei direct, Winter (Liev Schreiber). Atunci când este acuzată de către colegi şi superiori că face joc dublu şi că este spion al ruşilor, cu misiunea de a-l asasina pe preşedintele Statelor Unite ale Americii, Evelyn trebuie să facă tot ceea ce-i stă în putinţă pentru a-şi salva reputaţia, a-şi reabilita numele şi a demonstra că este un bun patriot.

Încercând să-şi apere soţul, să-şi reunească familia şi să-i convingă pe foştii colegi din CIA de faptul că altcineva este trădătorul, Evelyn se foloseşte de tot ce a învătat în anii petrecuţi în serviciul unei agenţii secrete.

Evitând să fie capturată de către ofiţerii CIA, frumoasa Evelyn trebuie să-şi dovedească nevinovăţia înainte ca cele mai puternice forţe din lume să şteargă orice urmă a existenţei sale.

Într-o primă fază, în rolul principal era un bărbat, Edwin A. Salt, şi urma să fie interpretat de Tom Cruise. După ce acesta s-a retras, Edwin s-a transformat în Evelyn, iar rolul i-a revenit Angelinei Jolie. Actriţa a realizat singură mare parte dintre cascadoriile în care a fost implicat personajul ei.

20.00 – HBO
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QZ40WlshNwU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: