FILMUL EVZ: Un furt cu stil (Flawless)

FILMUL EVZ: Un furt cu stil (Flawless)

"Furtul perfect", o poveste cu diamante ce-i are în rolurile principale pe Demi Moore şi Michael Caine.

"Furtul perfect"/"Flawless" spune povestea celui mai important jaf de diamante din Londra anilor '60. Laura Quinn, o femeie inteligentă, ambiţioasă şi frumoasă, ajunge, după mulţi ani de eforturi, director la London Diamond Corporation. Anii în care bărbaţii au fost promovaţi înaintea ei, deşi nu meritau, au lăsat în sufletul femeii multă frustrare.

Pe de altă parte, Hobbs este omul de serviciu al companiei. Invizibil pentru toţi angajaţii, bărbatul, aflat în pragul pensionării, a strâns o mulţime de secrete despre London Diamond Corporation şi cei care lucrează acolo. Folosindu-se de nemulţumirea Laurei, el o convinge să-l ajute să pună în aplicare un ingenios furt de diamante de la companie.

Farmecul filmului se datorează, fără îndoială, jocului magistral al celor doi mari actori din rolurile principale: Demi Moore, care, surprinzător, îşi arată vârsta în această peliculă, şi Michael Caine. Povestea, fără a fi originală şi, pe alocuri, chiar neverosimilă, reuşeşte totuşi să capteze interesul telespectatorilor.

Ritmul este departe de stilul alert al filmelor poliţiste cu hoţi de diamante, dar atmosfera de mister îţi dă posibilitatea să te gândeşti la tot felul de scenarii posibile.

22.30 - PRO TV

Ne puteți urmări și pe Google News