Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul EVZ: Sub soarele Toscanei
Filmul EVZ: Sub soarele Toscanei

Filmul EVZ: Sub soarele Toscanei

Romantismul, umorul şi dramatismul se împletesc perfect în filmul "Sub soarele Toscanei".

Frances Mayes (Diane Lane, nominalizată la Globul de aur pentru acest rol) este o scriitoare de 35 de ani, din San Francisco, a cărei viaţă este perfectă, până în momentul în care soţul ei o anunţă că doreşte să divorţeze. Urmează o perioadă grea pentru scriitoare şi, nereuşind să depăşească momentul divorţului, intră în depresie.
Nefericită şi incapabilă să mai scrie, femeia nu ştie ce să facă cu viaţa ei. În acest timp, Patti (Sandra Oh), cea mai bună prietenă a ei, crede că Frances are nevoie să se distanţeze de problemele sale şi pentru asta îi oferă un bilet pentru un tur de două săptămâni în regiuniea Toscana, Italia.
Pe parcursul excursiei, Frances descoperă o vilă veche aflată într-o stare deplorabilă, dar, vrăjită de căldura, frumuseţea şi farmecul micuţului oraş Cortona, decide să o cumpere, gândindu-se că o poate repara singură. Noua casă se dovedeşte însă mult mai greu de adus la lumină decât işi imaginase Frances.
Pe măsură ce reuşeşte să rezolve toate problemele de care se loveşte la cumpărarea proprietăţii, Frances devine tot mai încrezătoare în sine, se apropie de vecini şi chiar se gândeşte să-şi întemeieze o nouă familie.
Acest lucru se întâmplă în momentul în care în viaţa ei apare Marcelo (Raoul Bova), un negustor de antichităţi din Portobello, de care se îndrăgosteşte nebuneşte.
20.30 – PRIMA TV
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/vdJGMZDY0-8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: