Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Mutanţii
FILMUL EVZ: Mutanţii

FILMUL EVZ: Mutanţii

"X-Men de la origini", cel de-al patrulea film al seriei, îi este dedicat omului-lup, Wolverine.

Gavin Hood, regizorul premiatelor pelicule "Transfer de captivi" şi "Tsotsi", schimbă registrul şi realizează povestea lui Logan, care, în urma unui concurs de împrejurări, se transformă în Wolverine (Hugh Jackman), unul dintre cele mai iubite personaje din seria "X-Men".

Logan se confruntă cu Victor Creed, fratele lui vitreg, pe care îl acuză de moartea prietenei sale. Înfruntarea este inegală, deoarece Logan află că Victor face acum echipă cu William Stryker. Proiectul lor vizează mutanţi cu puteri incredibile, pe care îi vânează pentru un proiect secret propriu.

În acţiune se implică o echipă de mutanţi, inclusiv câţiva ale caror apariţii au fost anticipate în primele filme ale seriei. Publicul întâlneşte Echipa X, o unitate militară compusă în întregime din mutanţi: Wolverine, Victor Creed, alias Sabretooth, Wade Wilson, cunoscut mai târziu ca Deadpool, Agentul Zero, Wraith, Fred J. Dukes, cunoscut şi sub numele de The Blob, şi Bradley, care poate controla electricitatea. În fruntea lor e William Stryker.

20.00 – HBO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: