Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul EVZ: Legendă vie
Filmul EVZ: Legendă vie

Filmul EVZ: Legendă vie

Într-un scenariu apocaliptic, un bărbat se luptă cu creaturi monstruoase pentru a supravieţui.

Strălucitul savant Robert Neville (Will Smith) nu a putut eradica un teribil virus creat de om. Unic supravieţuitor în ceea ce a mai rămas din New York, el a petrecut trei ani căutând hrană şi trimiţând mesaje radio, cu speranţa că va găsi şi alţi supravieţuitori.
Între timp, cei infectaţi se strecoară prin umbră, urmărind fiecare mişcare a lui Neville, aşteptând să facă o greşeală fatală.
Din această cauză, bărbatul este motivat să găsească o cale de inversare a efectelor bacteriei folosind propriul său sânge imun. Din nefericire, chiar sângele său este ţinta celor infectaţi. Chiar dacă ştie că este în minoritate, Neville porneşte într-o cursă contra cronometru.
În 1970, Warner Bros. a câştigat dreptul de ecranizare al romanului omonim al lui Richard Matheson şi a realizat după această poveste filmul "The Omega Man" (1971). "Legendă vie" este noua adaptare a aceluiaşi roman.
În timpul filmărilor, Will Smith s-a ataşat foarte tare de Abby, partenera sa canină. La sfârşit a făcut tot posibilul să o adopte, dar nu a reuşit cu niciun chip să-l convingă pe stăpânul căţelei să i-o dea.
20.30 – PRO TV
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/o7CC0kbGj6s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>