FILMUL EVZ: Interimatul (Bruce Allmighty)

FILMUL EVZ: Interimatul (Bruce Allmighty)

"Dumnezeu pentru o zi" împlineşte visul celor care au lucruri de lămurit cu divinitatea supremă.

Bruce (Jim Carrey) este un reporter de televiziune căruia toate îi merg prost. După ce se luptă să fie avansat, dar termină prin a fi concediat, apoi bătut pe stradă, crede că e timpul să-l tragă pe Dumnezeu la răspundere pentru dezastrul care este viaţa lui. Şi, mirare! Dumnezeu apare sub forma unui bărbat în salopetă, care-i propune o săptămână în care să aibă puteri nelimitate.

Fericit ca un copil, Bruce îşi testează puterea cu lucruri uşoare: desparte apele (de fapt supa din farfurie) şi ridică fustele domnişoarelor de pe stradă. Apoi, încearcă să se răzbune pe fostul angajator şi, ajutat de puterea abia dobândită, realizează extraordinare reportaje în exclusivitate. Încetul cu încetul, realizează că fişa postului prevede şi obligativitatea de asculta şi îndeplini rugăciunile oamenilor.

Fiind însă covârşit de mulţimea de rugăciuni, Bruce "aprobă" totul la grămadă, ceea ce duce la un haos total. Totul se schimbă după ce, simţindu-se neglijată, iubita lui (Jennifer Aniston) îl părăseşte. Acum, Dumnezeul intermar trebuie să facă ordine în jur, rapid şi eficient.

20.15 - ANTENA 1

Ne puteți urmări și pe Google News