Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extracţie – furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconştient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă.

Această capacitatea a făcut din Cobb un jucător râvnit în lumea înşelătoare a spionajului corporatist, dar de asemenea l-a transformat într-un fugar şi făcut să piardă tot ce a iubit. Acum îi este oferită o şansă de redempţiune. Un ultim contract ar putea să-i dea viaţa înapoi, dar numai dacă poate realiza imposibilul numit Inception (început).

În locul unui jaf perfect, Cobb şi echipa sa de specialişti trebuie să obţină opusul: sarcina lor nu este să extragă o idee, ci să o planteze. Dacă reuşesc, ar putea fi crima perfectă. Dar niciun fel de planificare atentă sau expertiză nu poate pregăti echipa pentru un inamic periculos, care pare să anticipeze fiecare mişcare a lor. La un asemenea duşman numai Cobb putea să se aştepte, pentru că el e singurul a cărui minte funcţionează la fel de complex.

20.00 – HBO
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/66TuSJo4dZM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>