FILMUL EVZ: Hostage

FILMUL EVZ: Hostage

Un poliţist dintr-o suburbie a Los Angelesului trebuie să salveze o familie ţinută prizonieră.

Jeff Talley (Bruce Willis) este un fost negociator al poliţiei din Los Angeles. Bărbatul este, însă, măcinat de o crimă pe care crede că ar fi putut să o oprească, şi-a ratat cariera şi a ajuns poliţist într-o suburbie, departe de soţia şi copilul lui. În urma unui jaf ratat asupra supermarketului din orăşelul din suburbii, lucurile degenerează şi cei trei răufăcători iau ostatică o familie.

Lucrurile nu sunt chiar aşa cum par. Unul dintre ostatici ascunde un secret care schimbă cursul poveştii. El este un asociat al mafiotului Sonny Benza, iar în casa sa se găsesc dovezi incriminatoare pentru acesta. Astfel, Benza se vede nevoit să le răpească pe nevasta şi fiica lui Jeff, cu scopul de a obţine aceste dovezi. În plus, Jeff mai descoperă şi că unul dintre răpitori este, de fapt, un criminal în serie, în căutare de noi victime.

"Ostaticul" este un film de acţiune fără prea multă profunzime, dar cu numeroase scene care ţin orice pasionat al genului cu sufletul la gură. Rumer Willis joacă în film alături de tatăl ei. Ea interpretează rolul Amandei, fata lui Jeff. Rumer a fost obligată de tatăl ei să dea probă pentru rol, la fel ca toţi ceilalţi actori. PRO TV - 22.45 <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PySDKmO-qn0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News