FILMUL EVZ: Eat, Pray, Love

FILMUL EVZ: Eat, Pray, Love

"Mănâncă, roagă-te, iubeşte" spune povestea unei femei dezamăgite, care speră să descopere ce contează mai mult în viaţă.

Liz Gilbert (Julia Roberts) avea un soţ, o casă şi o carieră de succes, dar, cu toate acestea, se simţea pierdută şi confuză în legătură ce îşi doreşte cu adevărat. Decide să divorţeze şi, aflată la un punct de răscruce al existenţei sale, riscă totul ca să-şi schimbe viaţa: porneşte într-o călătorie care devine o odisee a reinventării personale.

În drumurile ei, descoperă savoarea mâncărurilor din Italia, puterea rugăciunii în India şi, finalmente, cu totul surprinzător, pacea interioară şi echilibrul dragostei adevărate în Bali, după ce-l cunoaşte pe fermecătorul Felipe (Javier Bardem).

Ambii au trecut printr-un divorţ şi încercă să-şi regăsească fericirea interioară, însă amândurora le este frică să mai creadă în dragoste. Liz se teme ca nu cumva tot ceea ce a reuşit să înveţe şi tot echilibrul pe care cu greu l-a recăpătat să fie pierdute din nou.

Ne puteți urmări și pe Google News

Duce lupte interioare, apelează din nou la sfaturile lui Ketut (un maestru înţelept din India) şi încearcă să găsească o soluţie.

20.00 - HBO <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mjay5vgIwt4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>