Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Dragostea nu e totul
FILMUL EVZ: Dragostea nu e totul

FILMUL EVZ: Dragostea nu e totul

"Propunere indecentă" este o discuţie tranşantă despre dragoste, compromis, încredere şi gelozie.

Banii n-aduc fericirea pare a fi morala filmului "Propunere indecentă" ("Indecent Proposal"). Produs în anul 1993, sub regia lui Adrian Lyne, după romanul lui Jack Engel hard, filmul îi are în rolurile principale pe trei actori de marcă ai Holli woodului: Robert Redford, Demi Moore şi Woody Harrelson.

Doi tineri frumoşi şi îndrăgostiţi, Diana şi David Murphy (Demi Moore şi Woody Harrelson), casătoriţi recent, au probleme financiare. Ei visează să-şi construias că o casă, pe care David, de profesie arhitect, a şi proiectat-o. Ca mulţi alţii, îşi încearcă norocul la jocuri în Las Vegas.

Ghinionul îi urmăreşte şi pierd tot ce au. Un multimilionar excentric, John Gage (Robert Redford), le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Iniţial, tinerii acceptă ideea şi semnează contractul cu John Gage. Dar când Diana pleacă la braţul bogătaşului, David realizează că au făcut o greşeală care le poate afecta căsătoria.

Deşi a avut mare succes la publicul din întreaga lume, filmul nu a fost pe gustul criticilor şi a primit numeroase nominalizari la Zmeura de Aur.

Indecent Proposal, 20.15 – PRIMA TV

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News