Tobe (Evan Rachel Wood), o adolescentă de 16 ani, trăieşte în San Fernando Valley unde are grijă mai tot timpul de fratele ei mai mic. Într-una din zile când merge cu prietenii la plajă, Tobe opreşte maşina la o benzinărie. Intră în vorbă cu angajatul de acolo şi află că îl cheamă Harlan (Edward Norton), că are 30 de ani şi că tocmai s-a mutat din South Dakota. Fetei i se pare simpatic şi-l invită la plajă.

Fără să stea pe gânduri, Harlan îşi părăseşte slujba şi pleacă cu ea. Deşi pentru prietenii ei este o ciudăţenie, Tobe este fermecată de Harlan şi, în scurt timp, între cei doi începe o relaţie de dragoste pasională.

Însă când Wade (David Morse), tatăl fetei şi şeriful oraşului, îl cunoaşte, le interzice să se mai vadă. Cum fata nici nu vrea să audă, între cei doi izbucneşte o ceartă aprinsă. A doua zi, Harlan îl ia pe Lonnie, fratele lui Tobe, şi-l învaţă să tragă cu arma. Extrem de supărat din această cauză, Wade îl ameninţă pe Harlan cu pistolul, cerându-i să dispară. Este evenimentul care declanşează o avalanşă de probleme.

23.50 – TVR 1

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Uuz6SrxywFg?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>