Evenimentul Zilei > Actualitate > Fericire mare în familia lui George Clooney. Soția actorului a născut gemeni
Fericire mare în familia lui George Clooney. Soția actorului a născut gemeni

Fericire mare în familia lui George Clooney. Soția actorului a născut gemeni

Soția lui George Clooney, Amal, a adus pe lume gemeni. Cei doi copii sunt primii copii ai avocatei pentru drepturile omului și ai starului de la Hollywood.

Amal Alamuddin, 38 de ani, este avocat de renume şi s-a căsătorit cu actorul american cel mai bine plătit de la Hollywood în 2014 la Veneţia. În luna septembrie 2016 soţii Clooney au aniversat doi ani de la căsătorie.

Clooney a colaborat pentru prima datã cu regizorul Steven Soderbergh atunci când a interpretat rolul spãrgãtorului de bãnci Jack Foley în filmul nominalizat la premiul Oscar, Out of Sight (Pasiune periculoasã), adaptat dupã romanul best-seller al lui Elmore Leonard. 

Actorul a jucat de curând în filmul nominalizat la Globul de Aur, O Brother, Where Art Thou? (Marea hoinãrealã), regizat de fratii Joel si Ethan Coen. Pentru acest film, Clooney a obtinut Globul de Aur la categoria ’Cel mai bun actor într-un musical sau comedie’ în anul 2000. 

În 2000, a interpretat rolul principal în blockbuster-ul The Perfect Storm (Furtuna perfectã – regia Wolfgang Petersen). 

Clooney a obtinut aprecieri favorabile din partea criticilor pentru rolul Sergeant Major Archie Gates din drama Three Kings (Regii desertului). Alte filme: The Peacemaker (Pacificatorul), Batman & Robin, One Fine Day (O zi minunatã) si From Dusk Till Dawn (De la apusul la rãsãritul soarelui). 

Publicul de televiziune îl cunoaste datoritã rolului Dr. Douglas Ross din serialul E.R. (Spitalul de urgentã) pentru care a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, Screen Actors Guild, People’s Choice si Emmy. 

Clooney este implicat si în activitãtile din spatele camerelor de luat vederi. Este partenerul lui Steven Soderbergh la compania de productie Section Eight, care are în post-productie comedia neagrã de lung-metraj Welcome to Collinwood. Clooney nu este doar unul dintre producãtorii filmului, ci are si un rol în film. 

În prezent se aflã în pre-productie cu filmul Confessions of a Dangerous Mind. De asemenea el interpreteazã si un personaj în acest film. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: