Influența acestei eclipse va fi asemănătoare cu cea din timpul lunii pline, astfel că sector emoțiilor va fi activat. Dacă nu suntem mulțumiți de noi înșine, e momentul să corectăm neajunsurile persoanale, potrivit dcnews.ro

Menţinerea unei minţi deschise constituie cheia pentru a face faţă acestei energii imprevizibile.

Fenomenul semnalează evenimente şi veşti neaşteptate care pot provoca anxietate şi incertitudini cu privire la viitor.  

În caz contrar, schimbarea bruscă a dispoziţiei şi comunicarea necorespunzătoare pot provoca panică.

 

„Fenomenul începe la ora 4.36, când Luna intră în penumbra Pământului, însă vom putea vedea schimbări pe discul acesteia, de când începe să intre în umbră, de la ora 05:34. Atunci Luna se va afla înspre vest, nu foarte sus, la doar 20 de grade înălțime față de orizont. Partea cea mai spectaculoasă a fenomenului este faza de totalitate, când Luna se află în umbră, discul acesteia fiind mai întunecat decît de obicei.

Totalitatea începe la ora 06:41 și are maximul la 07:12, terminându-se la ora 07:43. Toate aceste faze sunt vizibile din România, cu Luna poziționată foarte aproape de orizont", explică Observatorul într-un comunicat. Pentru țara noastră, Luna apune în jurul orei 08.00, mai devreme în est și mai târziu în vest, dar vom putea vedea cum începe discul acesteia să iasă din umbra Pământului.

 

Zodiile pot trece imediat de la veselie la tristețe, de la extaz la agonie. Aceste momente sunt greu de gestionat. Prin urmare, mare atenție și căutați să vă găsiți echilibrul interior. Trebuie să ne concentrăm pe activitățile care aduc liniște și echilibru, precum cititul, plimbările în aer liber și meditația. E un moment în care să petrecem mai mult timp cu noi și mai puțin cu ceilalți.  

 

În România, următoarea și singura eclipsă de Lună care va mai fi vizibilă în 2019 – și care va fi parțială – va avea loc la data de 16 iulie.

 

Te-ar putea interesa și: