Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeile, mai gălăgioase decât bărbaţii în timpul partidelor de sex
Femeile, mai gălăgioase decât bărbaţii în timpul partidelor de sex

Femeile, mai gălăgioase decât bărbaţii în timpul partidelor de sex

S-a hotărât! Pe terenul de tenis şi în timpul partidelor de sex femeile fac cea mai mare gălăgie.

Maria Sharapova, celebra tenismenă rusă, e deja cunoscută ca fiind cea mai gălăgioasă sportivă. În timpul unui meci, a depăşit „recordul” de 100 de decibeli al Serenei Williams, ştiută şi ea că ţipă mult mai tare decât colegii bărbaţi din tenis.
Dar nu numai pe terenul de tenis femeile se exteriorizează în acest fel.
Într-un sondaj în care au fost chestionate 1171 persoane (566 de femei şi 605 bărbaţi), 94% dintre femei au recunoscut că fac mai mult zgomot în timpul partidelor de sex decât partenerii lor. De partea cealaltă, 70% dintre bărbaţi au admis că iubitele lor sunt mai gălăgioase.
Sexologul Tracey Cox, citat de jurnaliştii britanici de la „The Daily Mail”, a declarat că nu există un studiu ştiinţific care să arate de ce femeile fac zgomot mai mult în timpul partidelor de sex decât bărbaţii.
„Este o chestiune individuală. Unii oameni ţipă de nu mai pot la un concert, de exemplu, în timp ce alţii tac şi privesc. Asta nu înseamnă că nu le place la fel de mult”, a spus Cox. Tracy a mai adăugat că o explicaţie pentru acest lucru ar fi orgasmul mai intens al femeilor sau poate obişnuinţa lor de a-l mima şi prin zgomote, ca să sugereze faptul că sunt satisfăcute sexual.