Evenimentul Zilei > Justitie > Federația Română de Judo o reclamă la Inspecția Judiciară pe judecătoarea Irina Balc!
Federația Română de Judo o reclamă la Inspecția Judiciară pe judecătoarea Irina Balc!

Federația Română de Judo o reclamă la Inspecția Judiciară pe judecătoarea Irina Balc!

Federația Română de Judo a reclamat-o, luni, la Inspecția Judiciară din cadrul Curții Supreme a Magistaturii (CSM) pe judecătoarea Irina Mia Balc de la Tribunalul Brașov, pe motiv că aceasta i-a acordat antrenorului de judo Adrian Croitoru „nu doar uriașe daune morale, ci și despăgubiri constând în drepturi salariale, diurne și indemnizații de concediu”.

În argumentele prezentate de Federație, prin care solicită sancționarea judecătoarei Mia Irina Balc de la Tribunalul Brașov (Secția I Civilă), se arată că au fost respinse, „fără motive sau explicații logice”, toate solicitările de administrare a probelor prezentate de către martori sau avocatul apărării. De asemenea, mai arată Federația Română de Judo, într-un anunț oficial, nu s-au luat în considerare argumentele prezentate de către apărătorul acesteia în ceea ce privește Raportul de Expertiză Financiară și Contabilă.

„În argumentele prezentate de federația noastră, prin care solicităm sancționarea acesteia, arătăm faptul că au fost respinse, fără motive sau explicații logice, toate solicitările de administrare a probelor prezentate de către martori sau avocatul apărării. De asemenea, nu s-au luat în considerare argumentele prezentate de către apărătorul nostru în ceea ce privește Raportul de Expertiză Financiară și Contabilă. În ciuda faptului că pe durata procesului nu au fost nici invocate si nici administrate probe în dovedirea existentei unui prejudiciu moral” sau de imagine, aceasta a dispus plata sumei de 100.000 Euro, despăgubiri morale, precizează Federația Română de Judo.

La începutul lunii, antrenorul de judo Adrian Croitoru a câștigat daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că a fost concediat de către Federația Română de Judo din funcția de antrenor al Lotului Olimpic Masculin de Seniori, anunță realitatea.net. Judecătoarea Mia Irina Balc i-a acordat antrenorului de judo Adrian Croitoru nu doar uriașe daune morale, ci și despăgubiri constând în drepturi salarile, diurne și indemnizații de concediu. Hotărârea nu este definitivă.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: