FC Timişora, confirmată în Liga Campionilor

FC Timişora, confirmată în Liga Campionilor

FC Timişoara a primit, astăzi, de la UEFA, confirmarea privind participarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Forul fotbalistic european a precizat că echipa de pe Bega îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru a putea fi prezentă în competiţie.

„Confirmăm recepţionarea formularului de înscriere alături de celelalte documente necesare pentru a fi eligibil a participa în  UEFA Champions League 2009/10. După o atentă verificare a acestor documente, confirmăm că aţi îndeplinit toate criteriile de   admitere conform Articolului 2.04 din Regulamentul UEFA Champions League 2009/10. În conformitate cu Articolul 2.07 al aceluiaşi regulament, avem în consecinţă plăcerea de a vă informa că gruparea dumneavoastră este admisă în UEFA Champions League pentru sezonul 2009/10”, se arată în comunicatul semnat de secretarul general al UEFA, David Taylor, publicat pe site-ul oficial al FC Timişoara.       

FC Timişoara a încheiat Liga I pe locul doi, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să înapoieze  echipei cele şase puncte retrase de federaţie în scandalul palmaresului.

Ne puteți urmări și pe Google News