Evenimentul Zilei > Actualitate > FC Braşov – Steaua 1-1
FC Braşov – Steaua 1-1

FC Braşov – Steaua 1-1

Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe terenul lui FC Braşov într-un meci din etapa a treia a Ligii I la fotbal

Steaua a deschis scorul prin Bănel Nicoliţă, care a profitat de o eroare colectivă a defensivei braşovene, în timp ce braşovenii au egalat în ultimul minut de joc, când Ilyes a transformat o lovitură de pedeapsă, acordată pentru un fault al lui Stanca asupra lui Hadnagy. Portarul Stelei a fost eliminat în urma intervenţiei sale.
Atât FC Braşov, cât şi Steaua câştigaseră ambele meciuri jucate în acest sezon al Ligii I. Cu toate acestea, situaţia nu este deloc roz în niciuna dintre tabere.
Patronul Gigi Becali s-a certat cu antrenorul Victor Piţurcă, ultimul ameninţând că părăseşte Ghencea, disperat de faptul că latifundiarul strică ziua ce clădeşte el noaptea. Între fostul cioban şi fostul selecţioner a izbucnit ieri după-amiază o ceartă violentă. Latifuniarul din Pipera a declarat, într-o intervenţie la un post de televiziune, că antrenorul Stelei se gândeşte la demisie.
De cealaltă parte, FC Braşov pare să refuze să se predea, după ce a pierdut cei mai buni jucători în pauza competiţională.
FC BRAŞOV – STEAUA 1-1
Au marcat: Ilyes (90, penalty) – Nicoliţă (65)
FC BRAŞOV : Mincă – Voicu, Rusu, Oroş, Cr. Ionescu – Chipciu, Ilyeş, Cristescu, William – Hadnagy, Vali Badea

STEAUA: Stanca – Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevic – Dorel Stoica – Nicoliţă, Răduţ, Păcurar, Tănase – B. Stancu