FC Barcelona a zdrobit-o pe Espanyol

FC Barcelona a zdrobit-o pe Espanyol

FC Barcelona şi-a asigurat fototliul de lider în Primera Division pentru această iarnă, după ce a câştigat derby-ul cu rivala locală Espanyol, scor 5-1.

Pedro Rodriguez şi David Villa au marcat câte o "dublă", în timp ce Xavi a punctat şi el în cea de-a 10-a victorie consecutivă a formaţiei "blau-grana" în La Liga, unde este campioana în exerciţiu. În urma succesului de aseară, FC Barcelona s-a distanţat la cinci puncte de Real Madrid, care va juca astăzi, pe teren propriu, împotriva lui FC Sevilla.

Înaintea partidei de aseară, Espanyol legase şapte victorii consecutive pe stadionul Cornella-El Prat în acest sezon. Pedro a deschis scorul în minutul 19, după o pasă a senzaţionalului Messi, iar Xavi a stabilit scorul la pauză. După o nouă pasă excelentă a lui Messi, Pedro a crescut scorul la 3-0, iar câteva minute mai târziu Osvaldo a redus din handicap pentru Espanyol. David Villa a marcat ultimele două goluri ale meciului, iar FC Barcelona marchează cinci goluri pe terenul lui Espanyol - o premieră.

Într-un alt meci jucat ieri, Villarreal a câştigat cu 3-1 pe teren propriu în faţa lui Real Mallorca, iar "submarinul galben" s-a distanţat la patru puncte de Espanyol, pe locul patru. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ad8H5o8T7Tg?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ad8H5o8T7Tg?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News