Evenimentul Zilei > Actualitate > Barca a venit la Milano cu autocarul
Barca a venit la Milano cu autocarul

Barca a venit la Milano cu autocarul

Premieră pentru FC Barcelona în Liga Campionilor. Echipa lui Josep Guardiola a făcut deplasarea la Milano, acolo unde mâine va da piept cu Internazionale în semifinalele Ligii Campionilor, cu autocarul!

Fotbaliştii echipei FC Barcelona au mers la Milano aşa cum o fac atunci când au de disputat un meci prin împrejurimile capitalei Cataluniei, cu autocarul. Din cauza norului de fum care a paralizat traficul aerian în toată Europa, fotbaliştii Barcelonei nu au avut de ales.
Un nor de praf şi cenuşă vulcanică, eliberat în atmosferă de erupţia unui vulcan islandez, perturbă, începând de joi, traficul aerian din cea mai mare parte a Europei.
Autocarul care a transportat campioana Europei la Milano a plecat din Spania ieri, iar aseară a ajuns la Cannes, unde lotul lui Guardiola a dormit.

Autocarul catalanilor a ajuns la destinaţie după aproximativ 979 de kilometri parcurşi!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.