Fatboy Slim, o deschidere pentru "nebunul" Osbourne

Fatboy Slim, o deschidere pentru "nebunul" Osbourne

Pentru a patra oară în România, artistul britanic îşi întâlneşte fanii diseară, la Studio Martin. Mâine, fanii rock se strâng la Zone Arena pentru prima întâlnire cu "prinţul întunericului".

Fatboy Slim şi Ozzy Osbourne sunt primele două nume importante din muzica internaţională care vor da startul petrecerilor de la acest sfârşit de an. Dacă Ozzy Osbourne, "naşul heavy-metalului", "nebunul", "prinţul întunericului", va păşi pentru prima dată în România, mâine, la Zone Arena, Fatboy Slim este deja un "obişnuit" al ţării noastre.

La nici trei luni după ce a fost la The Mission Dance Weekend 2010, din Constanţa, Fatboy Slim revine în clubul bucureştean Studio Martin. Bifând a patra vizită la noi în ţară, DJ-ul britanic va susţine un concert în această seară. Biletele costă 100 de lei şi se pot găsi pe www.bilete.ro.

Ozzy va cânta atât cât "îl vor ţine bateriile"

Ne puteți urmări și pe Google News

Mâine-seară, fanii Osbourne se vor bucura de primul show al idolului lor în România. Fie că vor veni pentru că au aşteptat ani buni până ca starul să pună şi Bucureştiul pe harta turneelor sale, fie că vin din curiozitate să vadă "cum mai cântă bătrânul Ozzy" (întrucât chiar el preciza, la momentul lansării celui mai recent album, "Scream", că "dacă va mai putea să cânte, va mai cânta, dacă nu, asta e, se va opri"), organizatorii vor alege patru "norocoşi" care să dea mâna cu celebrul rocker. CityFM îi va desemna pe fanii norocoşi în urma unei trageri la sorţi care va avea loc în cadrul emisiunii "Pâine şi Kirk" de astăzi.

Biletele pentru concert se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librăriile Humanitas, precum şi on-line pe www.eventim.ro. Preţul tichetelor variază între 150 şi 500 de lei.

David Guetta şi Cesaria Evora - la mijlocul lunii

Prima săptămână din octombrie promite un show al trupei Morcheeba, care va concerta, pe 5 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele, la preţurile de 90, 120, 160, sau 200 lei, se pot cumpăra on-line, de pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Humanitas. Trupa se află în turneu de promovare în Europa a celui de-al şaptelea album din carieră, "Blood like Lemonade", lansat pe 7 iunie în Marea Britanie, prima piesă extrasă fiind "Even Though".

"Cel mai bun producător", "cel mai bun DJ european", "cea mai bună piesă pop dance" şi "cel mai bun album", sunt categoriile la care David Guetta a ieşit învingător la International Dance Music Awards, din 10 nominalizări. Pe 15 octombrie, DJ-ul va veni la Bucureşti, la Romexpo, pentru a-şi promova cel de-al patrulea album, "One Love", apărut în august 2009. Tichetele cumpărate în avans, din reţeaua Eventim şi de pe www.eventim.ro, costă, până în ziua evenimentului, 120 de lei, iar la intrarea Romexpo vor fi disponibile la preţul de 135 de lei.

La două zile după concertul David Guetta, Sala Palatului va găzdui două concerte susţinute de Jennifer Rush (17), respectiv Cesaria Evora (18), ambele dive promovându-şi noile materiale discografice, "Now Is The Hour", respectiv "Nha Sentimento". Biletele pentru cele două concerte se găsesc pe www.bilete. ro, respectiv www.eventim.ro.

Lunile noiembrie şi decembrie aduc la Bucureşti artişti precum Vaya Con Dios - la Fratelli Studios (11 noiembrie), Vanessa-Mae - Sala Palatului (20 noiembrie), Nouvelle Vague - Sala Palatului (22), Steve Vai şi Yann Tiersen pe 8, respectiv 9, la Sala Polivalentă, respectiv Silver Church Club d i n Bucureşti.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wCDIYvFmgW8?fs=1&hl=en_GB&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/wCDIYvFmgW8?fs=1&hl=en_GB&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>