Evenimentul Zilei > Actualitate > Fata junglei
Fata junglei

Fata junglei

O fata din Cambodgia, care a disparut la varsta de 8 ani, a fost gasita dupa ce a trait timp de 18 ani in jungla, relateaza BBC.

Autoritatile spun ca este vorba despre Rochom P’ngieng, careia i s-a pierdut urma in 1989, dupa ce a plecat cu vitele la pascut intr-o zona de la marginea junglei, in nordul provinciei Rattanakiri. Parintii sai isi pierdusera orice speranta, crezand ca aceasta a fost ucisa de animalele salbatice.

Tatal sau sustine ca si-a recunoscut fiica dupa o cicatrice la mana dreapta pe care aceasta o avea de mica, dar pentru a fi sigur a cerut si efectuarea unui test ADN.

Politia locala a afirmat ca femeia era "jumatate om, jumatate animal" si era incapabila sa vorbeasca inteligibil. Tanara, cu parul lung si incurcat, mai mult mormaia si scoatea tipete, iar in ochii ei se citea o teama cumplita de oameni.

Fata a fost gasita dupa ce un satean a remarcat ca i-au disparut alimente, astfel ca a supravegheat zona, situata la 350 km nord-est de capitala Phnom Penh. Barbatul si-a chemat prietenii care l-au ajutat sa o prinda pe tanara.

"A zarit o fiinta goala pusca, aratand ca un om al junglei, strecurandu-se in lanul sau de orez", a declarat adjunctul politiei locale, Chea Bunthoeun. Tatal fetei, Ksor Lou, a povestit ca aceasta tremura toata si aduna boabe de orez de pe jos pentru a le manca. "Cand am vazut-o, era goala-goluta si mergea aplecata in fata, ca o maimuta", a spus. Acum, familia o supravegheaza indeaproape, mai ales dupa ce aceasta si-a dat jos hainele, sugerand ca ar vrea sa se intoarca in jungla.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: