Coroane de flori au fost aduse la locuința suspectului în cazul Alexandrei, iar oamenii reclamă existența unor probleme grave în justiție.

Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu își dă seama ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei, dar ea ar muri „cu ei de gât”: ,,Nu aș putea să accept așa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim și noi de partea Alexandrei. Asta e justiția noastră, pentru că la noi au intrat mascații să ia un copil (…) parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte țipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetița era salvată. Justiția e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în țară.”, a spus Mariana Șărămăt.

La rândul său, Vasile Șărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici: ,,E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieșim în stradă, să facem dreptate. Nu se poate așa ceva. La Sorina au venit 20 de mascați, cinci mașini de Poliție și au răpit-o” a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina.

Sâmbătă, la locuința suspectului în cazul Alexandrei oamenii au adus coroane de flori și au aprins lumânări. Cei prezenți au rostit „Tatăl nostru”, apoi și-au manifestat speranța ca Alexandra să fie vie, acuzând, totodată, probleme grave în justiție.