"Suntem copleşiţi! Incredibilele manifestări de simpatie ale fanilor Ferrari, din faţa spitalului, ne-au copleşit şi mişcat până la lacrimi. Le suntem recunoscători pentru asta şi pentru toate urările călduroase de însănătoşire grabnică pentru Michael, venite din întreaga lume", este mesajul familiei lui Schumacher.

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi la Meribel şi aflat în comă indusă într-un spital din Grenoble, a împlinit vineri 45 de ani. În faţa spitalului s-au strâns, în cursul zilei de vineri, numeroşi fani dornici să îi aducă un omagiu campionului german. Fanii au proiectat pe faţada spitalului un mesaj imens: "45. Schumi fii puternic, luptă în continuare".

Tot ieri, ledauphine.com a notat că în momentul accidentului Schumacher avea o cameră pe cască, însă nu se ştie dacă aceasta funcţiona şi dacă eventualele imagini se află în posesia anchetatorilor, parchetul din Albertville refuzând să facă precizări în acest sens. La scurt timp după apariţia acestei informaţii, surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru AFP că anchetatorii sunt în posesia camerei care era fixată pe casca lui Schumacher, mai scrie Mediafax.ro.

Te-ar putea interesa și: