Evenimentul Zilei > Actualitate > Fabulos. Cum sună anunţul dat la MATRIMONIALE de un BĂRBAT din Vaslui
Fabulos. Cum sună anunţul dat la MATRIMONIALE de un BĂRBAT din Vaslui

Fabulos. Cum sună anunţul dat la MATRIMONIALE de un BĂRBAT din Vaslui

Adrian este un june încântător din Vaslui, are 28 de ani, burlac şi foarte dornic de o relaţie amoroasă şi nu oricum, ci serioasă. Adrian spune că a mai avut până acum relaţii, însă toate s-au încheiat la umbra suferinţei încununate de lacrimi şi durere. “Mi-e fricã sã încep o altã relatie, pentru cã existã posibilitatea sã mã îndrãgostesc de ea într-un timp foarte scurt si sã sufãr foarte tare. Dar sper sã fie si cineva pentru mine, poate, chiar la fel de deznãdãjduitã de soartã în ceea ce priveste dragostea”, mãrturiseste tânãrul vasluian. Cum se descrie Adrian şi mai ales, cum ar trebui să fie cea ce-I va frânge inima pe viaţă, aflaţi în rândurile de mai jos.

Adrian se declară simplu, un tânăr liniştit şi serios. A absolvit facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Suceava iar acum lucrează la un service de telefoane. Însă asta nu e singurul lucru la care vasluianul e priceput. Adrian este un maestru în arta masajului în toată complexitatea ei şi răspunde cu dragă inimă invitaţiilor la domiciliu atunci când i se solicită.

Până acum, Adrian nu a fost cel mai norocos bărbat în ce priveşte relaţiile sentimentale. Sensibil din fire, iubeşte mult iar atunci când suferă, pasiune e chiar mai mare. “E mai complicat. Am mai avut relatii. Sã nu se înteleagã cã “uite-l, mã, si pe ãla, e disperat cã n-a avut nicio femeie pânã acum”… Nu, am mai avut relatii, dar am avut mai mult ghinion. Am suferit mult. Am stat un an jumate cu o persoanã care spunea cã avea 11 clase, dar în final am aflat cã avea de fapt douã clase, si tot pe mine mã fãcea prost. Am fãcut compromisuri, am zis cã se schimbã, am învãtat-o de bine si la ce folos?! Avea un comportament aiurea, agresiv, n-am mai suportat si m-am enervat pânã i-am zis “i-ati bagajul si pleacã, nu-mi mai trebuie”.

Experienţele anterioare cu femeile l-au făcut pe Adrian să se teamă de iubire şi de gustul amar al dragostei apuse. “Mi-e fricã sã încep o altã relatie, pentru cã existã posibilitatea sã mã îndrãgostesc de ea într-un timp foarte scurt si sã sufãr foarte tare. Defectul meu cel mai mare e cã ofer totul pe tavã, iar de obicei mi se întâmplã sã mã ard. Sunt foarte tolerant, iar aici, recunosc, gresesc. Vreau ceva serios si stabil, cu o persoanã maturã, care sã-si doreascã ce-mi doresc si eu, nu o pitipoancã. Dacã îmi iau o pustoaicã, stã cu mine un an-doi-trei, iar apoi pleacã, spune cã sunt prea bãtrân. Eu am încercat sã îmi mai fac cunostinte, dar nu se leagã nimic. Sunt sãtul de vorbe. Nu se bagã nimeni… Vreau sã fie totul bazat pe sinceritate, nu vreau sã mint. Ãsta sunt eu. Sunt sigur cã dacã spun cã am un venit de vreo 2000 euro, mã sunã o grãmadã de femei si am aventuri cu nemiluita. Dar nu vreau sã umblu cu minciuni”, mãrturiseste Adrian.

Întrebat despre cum ar trebui să arate femeia care să-I sucească minţile din nou, Adrian nu stă prea mult pe gânduri, semn că ştie ce vrea de la cea ce-i va pune foc la inimă. “Îmi doresc ca ea sã fie comunicativã, sociabilã, glumeatã, sã stie sã vorbeascã coerent… Fizic, conteazã prea putin cum aratã. Dar prefer femeile mai cu forme, voluptoase. Nu conteazã cã e blondã, brunetã, roscatã sau satenã. Nu mã intereseazã asta. Important este sã fie serioasã si sã aibã mãcar liceul terminat. Vârsta nu conteazã foarte mult, dar cred cã e mai bine dacã are între 25 si 40 ani. De asemenea, îmi doresc sã fie extrem de romanticã, tandrã, sã-mi ofere atentie”, spune plin de sperantã tânãrul.

Aşa că, dragi femei de pretutidineni, dacă imaginea din oglindă e întocmai după spusele tânărului vasluian, Adrian zice mai degrabă să nu-l sunaţi. “Nu sunt foarte pretentios, dar sã nu aibã nici 150 kg, cã îmi bag picioru’… Eu am mai depus un anunt matrimonial, dar au venit douã atâta de mari (n.r. supraponderale). Numai cât am stat cu ele în oras m-au cotilit de vreo 40 lei, cã le era foame întruna. M-am enervat si am plecat. Pãi ce faci cu o femeie de asta la casa omului?! Totodatã, sã nu fie nici prea religioasã. Sã nu se înteleagã gresit, si eu sunt credincios, dar sã nu se exagereze, cã azi e post si poate sã facã… Dragoste! Cã e sãrbãtoare, cã e Cruce Rosie în calendare sau mai eu stiu ce. Stiti vorba aceea, pân’ la Dumnezeu ne mãnâncã câinii. Eu sper ca oamenii sã înteleagã dorinta mea si sã nu mã ia la misto. Sper sã fiu tratat cu seriozitate. Pot fi contactat la numãrul de telefon 0733.114.803. Sunt curios si eu sã vãd dacã mã sunã cineva…”, spune gânditor tânãrul, scrie site-ul VREMEA NOUA.