Ilie Năstase afirma, ieri, că el, Simona Halep, Ion Țiriac și ceilalți jucători de tenis care au protestat față de atitudinea BNR, de a nu rezolva problema arenelor BNR, au fost dați în judecată și ar trebui să plătească 1 milion de euro, în cazul în care ar pierde procesul. Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR, a negat, și a spus că nu există un asemenea proces. Contactat de „Evenimentul zilei”, Ilie Năstase s-a dezlănțuit:

Evenimentul zilei: „Domnule Năstase, continuă războiul de uzură cu BNR. Există procescul despre care spuneați iei?

Ilie Năstase: Da. Cine a zis că nu există? Domnul Suciu? De ce nu iese domnul Isărescu să vorbească? Îl bagă pe domnul Suciu la înaintare. Domnule, ce om este ăsta (n.r. – Mugur Isărescu), care își pune numele pe sticle de vin? Mai are să și-l pună pe prezervative. De ce nu vrea să rezolve problema arenelor de tenis, a stadionului din Cotroceni? El stă și face bani și speculții cu valuta.

Evenimentul zilei: Credeți că are vreun scop în tot acest scandal?

Ilie Năstase: Poate lui nu-i place sportul. Lui sigur îi plac banii. Dacă făcea ceva cu acel complex, mai ziceam, dar așa, îl lasă în paragină. Este o rușine ce se întâmplă. Stă de 29 de ani în funcție. Ce vrea să facă din acel complex care se degradează?

Evenimentul zilei: Credeți că se va rezolva problema în viitorul apropiat?

Ilie Năstase: Sunt convins că nu se va rezolva. Turneul care ne poartă numele funcționează în continuare în Ungaria. Ion Țiriac a cumpărat un turneu și-l va aduce din țara respectivă, la Cluj, cel mai probabil anul viitor. Eu și el poate nu mai trăim mult. Dar sper ca Halep și ceilalți să se bată pentru arene BNR.

Te-ar putea interesa și: