Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. România, bufonul Europei. De ce nu vor fi gata la timp stadioanele pentru Euro 2020
Evz.TV. România, bufonul Europei. De ce nu vor fi gata la timp stadioanele pentru Euro 2020

Evz.TV. România, bufonul Europei. De ce nu vor fi gata la timp stadioanele pentru Euro 2020

Lucrările la cele patru stadioane pe care România ar trebui să le aibă gata până la startul Campionatului European de Fotbal din 2020 stagnează, iar autoritățile par a nu se sinchisi de acest lucru. Evenimentul Zilei a aflat de unde vine indiferența și nepăsarea celor responsabili de finalizarea la timp a construcțiilor în cazul celor patru arene. 

Au mai rămas doar 11 luni până la startul Capmionatului European de fotbal 2020, iar România, deși se numără printre țările care vor găzdui partide din timpul competiției, este departe de a-și realiza angajamentele pe care le-a luat în fața oficialilor UEFA. Din patru stadioane pe care Guvernul a promis că le va ridica din temelie pentru a găzdui antrenamentele echipelor participante la turneu, doar unul singur are șanse să fie gata. Lucrările stagnează, iar autoritățile par a nu se sinchisi de acest lucru. Evenimentul Zilei a aflat de unde vine indiferența și nepăsarea autorităților atunci când vine vorba de finalizarea la timp a construcțiilor în cazul celor patru arene.

Vezi mai jos o știre video cu motivele halucinante pentru care România nu riscă nici o sancțiune de la UEFA.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: