Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Prime Time. Tănase Stamule: „Dacă respinge asumarea în cazul alegerilor în două tururi, CCR anulează un drept constituțional”
VIDEO

Evz Prime Time. Tănase Stamule: „Dacă respinge asumarea în cazul alegerilor în două tururi, CCR anulează un drept constituțional”

Angajarea de către Guvern a răspunderii privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin ar putea fi declarată neconstituțională de către CCR. Prezent în studioul Evz Prime Time, emisiunea live de pe evz.ro moderată de Laurențiu Botin, Tănase Stamule a declarat că, în momentul de față, reprezentanții PNL se rezumă la a aștepta motivarea Curții Constituționale cu privire la acest aspect.

„Prin genul acesta de decizie (cazul în care CCR nu va da undă verde propunerii formulate de PNL cu referire la cele două tururi, n.red), de fapt Curtea anulează un drept constituțional”, a afirmat Tănase Stamule în emisiunea de aseara Evz Prime Time..

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.