Întâmplare neobișnuită în cariera unui doctor. După ce a ajutat la nașterea unei fetițe, 25 de ani mai târziu acesta a ajutat-o pe aceasta să nască un copil, la același spital.

Un medic a ajutat la naşterea unui copil, după 25 de ani de când mama sa a venit pe lume în acelaşi spital

Timp de 33 de ani, doctorul Bryan Cox a asistat şi a ajutat la naşterea a peste 5.000 de bebeluși în cariera sa medicală. Pentru medic, unul din nou-născuți reprezintă un caz deosebit.

Un eveniment care seamănă cu o poveste

Doctorul a asistat, pe 23 martie 1995, la naşterea lui Lauren Cortez. Evenimentul a avut loc la Spitalul Metodist din San Antonio, Texas. În mod miraculos, doctorul a asistat după 25 de ani la naşterea copilului lui Lauren Cortez. Numele acestuia este Logan James, el născându-se pe 26 iulie și având o greutate de 6 kilograme.

„Unul dintre motivele pentru care am ales această meserie este pentru că foarte puține domenii în medicină au atâta fericire. Întâmplarea cu Lauren este atât de minunată. Am monitorizat-o când era copil. Am văzut-o când avea 2 ani . Iar apoi am ajutat-o pe parcursul sarcinii. A fost foarte special”, a mai spus Cox.

Evenimentul, viral pe internet

Bryan Cox abia terminase facultatea atunci când a cunoscut-o pe mama lui Lauren Cortez, Isabel Luna, care i-a fost pacientâ. În ziua naşterii fetiței, Luna și doctorul Cox au făcut o fotografie cu Lauren. După un sfert de secol, Lauren a făcut fotografii cu doctorul și cu propriul ei băiat.

Lauren a distribuit apoi fotografiile pe Twitter într-o postare care a adunat peste 700.000 de aprecieri. „Din cauza pandemiei, mama nu a putut fi în spital cu mine. Dar mi-a amintit că trebuie să fac acele fotografii cu Dr. Cox. Știa imediat că va fi atât de dispus să recreeze acele imagini, cu toții am fost încântaţi. A fost un moment foarte special. Abia aștept să împărtășesc povestea cu Logan într-o bună zi.”, a declarat Lauren Cortez pentru CNN.

„Îi pasă de noi ca oameni și de viața noastră. Când Logan s-a născut, i-a cântat La mulți ani,. La fel cum mi-a făcut-o când m-am născut. Este unul dintre lucrurile sale semnatare”, a mai spus femeia, potrivit romaniatv.net

 

 

loading…