Eva Longoria, prima femeie a anului

Eva Longoria, prima femeie a anului

Divorţul a făcut-o mai puternică acum se bucură o carieră de succes şi o relaţie fericită.

În toamnă încerca să convingă pe toată lumea că divorţul i-a făcut bine. Şi nu era deloc greu pentru că încă de atunci "nevasta disperată" radia. În plus, cu Tony Parker eliminat din viaţa ei, Eva Longoria a avut timp atât pentru ea, cât şi pentru cei din jur.

Astfel, recent, ea a primit distincţia "Femeia Anului 2011", acordată de către Teatrul de Balet din Nevada pentru actele filantropice şi pentru cât de dedicată este lumii artei şi divertismentului. Legătura Evei cu oraşul Las Vegas este menţinută de restaurantul pe care l-a deschis acolo.

Vedeta, prezentă la Gala desfăşurată într-un cazino, a fost ca de obicei elegantă, într-o rochie neagră de seară, care cădea până în pământ. Chiar înainte de apariţia pe covorul roşu al galei, ea le-a mulţumit organizatorilor pe Twitter pentru recunoaştere.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Plec la Vegas pentru a participa la Balul de Balet Alb&Negru din Nevada. Vă mulţumesc pentru că îmi răsplătiţi munca", a zis ea.

Şi compania în care se află Longoria, alături de ceilalţi laureaţi ai premiului, este una de invidiat: Debbie Reynolds, Marie Osmond, Priscilla Presley, Celine Dion şi Bette Milder.

Un divorţ cu beneficii

Ce este mai special la Eva este că a avut nevoie de numai un an pentru a-şi pune la punct imaginea. De la vedeta înşelată de soţ, imagine cu care începea anul trecut, şi singură la 36 de ani, Eva este acum o femeie împlinită: cu iubit, carieră, afacere şi multă dragoste din partea publicului.

Ajunsă la al optulea sezon al serialului "Neveste disperate" în rolul lui Gabrielle, Longoria s-a concentrat în egală măsură şi pe lungmetraje. A terminat filmările pentru patru pelicule: "The Baytown Disco", "Cristiada", "Long Time Gone" şi "The Truth" în care are roluri importante.

Pe plan sentimental, pe de altă parte, s-a redresat mai repede decât se aştepta oricine. "Ca femeie, mi-am dat seama că nu te poţi identifica printr-o relaţie cu un bărbat sau prin căsnicia ta", spunea ea în toamnă într-un interviu la emisiunea "Ellen".

A trecut repede peste divorţul de Tony Parker cu ajutorul unei relaţii controversate. Iubitul ei, Eduardo Cruz, este cu zece ani mai tânăr decât ea. Compozitorul spaniol, fratele mai mic al actriţei Penelope Cruz, îi ţine companie frumoasei Eva şi reuşeşte să îi ia cu totul gândul de la greutăţile sfârşitului de an. Alături de noul iubit de sărbători

Chiar dacă la început s-a ferit de ochii presei, pe măsură ce relaţia cu mult mai tânărul Cruz a devenit mai serioasă, actriţa a început să împartă cu publicul din ce în ce mai multe detalii.

"Am fost foarte norocoasă că l-am întâlnit pe Edu", a spus ea pentru "Vanity Fair" prima dată când a vorbit de relaţie.

La sfârşitul lui decembrie a dezvăluit pe Facebook că este în Spania, semn că a petrecut sărbătorile cu noua ei cucerire. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/70DVcAx5wm8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Ca femeie, mi-am dat seama că nu te poţi identifica printr-o relaţie cu un bărbat sau prin căsnicia ta.“ EVA LONGORIA, actriţă

SCHIMBARE

A "şters" tatuajul dedicat fostului soţ

Eva Longoria s-a legat de Tony Parker mai mult decât ar fi vrut. Căsnicia celor doi s-a încheiat cu un divorţ mediatizat după ce Parker a înşelat-o, dar până acum Eva încă mai purta o amintire a lui, un tatuaj cu numărul de tricou pe care îl avea baschetbalistul la echipa San Antonio Spurs.

După ce a încercat să îndepărteze tatuajul cu laser şi a eşuat, Eva Longoria s-a dus la Doctor "Tattoff", un specialist în îndepărtarea desenelor de pe piele. Procedura folosită de acesta o va scuti pe actriţă de problemele pe care le avea cu tatuajul. Ea a încercat de mai multe ori să îl acopere cu machiaj. Anul trecut, în luna ianuarie, Eva Longoria scria pe profilul ei de Facebook că nu îşi va şterge niciun tatuaj de pe piele. "Nimic nu va fi îndepărtat, chiar dacă sunt mereu dornică să îmi fac mai multe tatuaje". <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bYw2DY6Juy8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>