Eva Longoria, mireasa anului

Eva Longoria, mireasa anului

Actrita Eva Longoria si Tony Parker au spus "Da" sambata, la Paris, in cadrul unei ceremonii religioase.

Ceremonia, desfasurata la Biserica Saint-Germain-l'Auxerrois (capela regilor Frantei), in prezenta a 250 de invitati, a fost urmata de o petrecere la Castelul Vaux-le-Vicomte, situat la 55 kilometri de Paris, inchis publicului.

Mirii, care au vandut drepturile asupra imaginilor de la nunta revistei „OK!”, pentru doua milioane de dolari, au cerut masuri sporite de securitate la cununia religioasa, astfel ca in fata bisericii au fost amplasate mai multe panouri, iar fanii si jurnalistii prezenti nu au avut posibilitatea sa-i vada. In zona s-au aflat zeci de reprezentanti ai fortelor de ordine, iar invitatii au fost protejati de bodyguarzi.

La nunta au fost prezente doar doua dintre „nevestele disperate” (colege de serial ale actritei): Nicolette Sheridan (logodnica lui Michael Bolton, care a concertat sambata la Brasov) si Teri Hatcher.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actrita Marcia Cross, care a nascut de curand gemeni, a absentat, insa, potrivit unor invitati, ea nu a dorit sa „boicoteze” nunta Evei Longoria, in ciuda zvonurilor ca cele doua nu se inteleg prea bine pe platoul de filmare.

Tony Parker si Eva Longoria s-au casatorit civil vineri, ceremonia fiind oficiata de primarul Parisului, Bertrand Delanoe, un prieten al mirelui.