Evenimentul Zilei > Actualitate > Eva Longoria, ambasadoare a campaniei lui Barack Obama
Eva Longoria, ambasadoare a campaniei lui Barack Obama

Eva Longoria, ambasadoare a campaniei lui Barack Obama

Eva Longoria va participa la campania de realegere a lui Barack Obama, actriţa acceptând să fie unul dintre ambasadorii candidaturii actualului preşedinte american, alături de Caroline Kennedy, fiica lui John F. Kennedy, relatează news-de-stars.com, preluat de Agerpres.

Eva Longoria se angajează astfel în politică. Actriţa din serialul "Neveste disperate"va face parte din comitetul de susţinere, care numără circa 30 de persoane, pentru realegerea lui Obama, pe 6 noiembrie. "Aceste personalităţi vor fi ambasadori ai preşedintelui, se vor consulta cu comitetul de campanie asupra unor probleme importante şi vor ajuta la mobilizarea alegătorilor din cele 50 de state", a precizat comitetul de campanie democrat.
Eva Longoria şi-a manifestat deja sprijinul faţă de Obama la precedentele alegeri prezidenţiale. În Statele Unite, este o tradiție ca starurile să îşi manifeste preferinţele politice şi să îi ajute pe candidaţi în campania lor prin ţară. În paralel, Longoria continuă turnările la serialul "Neveste disperate", al cărui ultim episod va fi difuzat în primăvară.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.