Europa League: Napoli a sosit în România

Europa League: Napoli a sosit în România

Formaţia italiană SSC Napoli a sosit, în această dimineaţă, la Bucureşti, pentru meciul cu Steaua, programat mâine, de la ora 20.00, în Grupa K a Ligii Europa.

La ora meciului, în tribunele stadionului din Ghencea sunt aşteptaţi peste o mie de suporteri napoletani. Italienii au remizat în primul meci al grupei, scor 0-0, pe teren propriu, cu olandezii de la FC Utrecht. De cealaltă parte, Steaua a pierdut la Liverpool (1-4).

Napoli este într-o vizibilă creştere de formă, echipa de pe San Paolo, câştigând în Serie A în deplasările de la Genova (2-1 cu Sampdoria) şi, la sfârşitul săptămânii trecute, Cesena, scor 4-1. În ierarhia din Italia, după cinci etape disputate, Napoli ocupă locul şase, cu opt puncte, având al doilea cel mai puternic atac al sezonului (10 goluri).

Vedeta Marek Hamsik nu e de vânzare nici pentru 50 de milioane de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Aurelio De Laurentiis, preşedintele echipei italiene Napoli, adversara de mâine a Stelei în Liga Europa, a declarat că jucătorul slovac Marek Hamsik nu va fi vândut nici în cazul unei oferte de 50 de milioane de euro.

Hamsik, mijlocaşul care a fost căpitanul Slovaciei la Cupa Mondială din 2010, a semnat un nou contract cu gruparea italiană săptămâna trecută, iar De Laurentiis a precizat că "Napoli vrea să crească împreună cu jucătorii talentaţi de care dispune". Vedete ca Hamsik, Edinson Cavani sau Ezequiel Lavezzi au pus serios umărul la startul bun de sezon, iar patronul echipei nici nu vrea să audă de un eventual transfer al acestora.

"Nu îl voi vinde pe Hamsik nici pentru 50 de milioane de euro", a spus De Laurentiis pentru "Corriere dello Sport", precizând: "Am avut numeroase oferte pentru Hamsik şi Lavezzi, însă nu vom vinde niciodata un jucător important, îi vom transfera doar pe cei care nu intră în planurile echipei".

Marek Hamsik, fosta vedetă a echipei Slovan Bratislava, şi-a început aventura italiană la Brescia, ajungând la Napoli în 2007, pentru 5,5 milioane de euro. Noul contract îl va ţine la club până în 2015.