"Simt că Andrei Chiliman a vorbit la supărare, nefundamentat şi, în acelaşi timp, când faci parte dintr-un partid politic, îi respecţi deciziile. Dacă nu-ţi convine, comentezi în interiorul partidului, nu în afara lui. Politicienii cred că îşi pot permite mai multe. (…) Andrei Chiliman nu va demisiona. Eu cunosc omul şi omul vorbeşte la supărare şi poate şi împins de la spate de unii colegi. Cred că Andrei Chiliman are suficient de multă experienţă politică să înţeleagă că nu funcţia de preşedinte PNL Bucureşti îl face credibil în funcţia de primar", a spus noul lider al PNL Bucureşti, la Digi 24.
Întrebat ce anume îl recomandă pentru coordonarea filialei bucureştene, Nicolăescu a amintit experienţa sa în reorganizarea organizaţiei de Mureş a PNL.
"Având în vedere experienţa mea de 8 ani când am reconstruit organizaţia PNL Mureş, asta probabil l-a făcut pe Crin Antonescu să creadă că aş putea contribui la reorganizarea organizaţiei de Bucureşti, care ar trebui să fie etalon", a spus el.
Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, la acelaşi post de televiziune, referitor la decizia în cazul lui Chiliman, că "nu există o discuţie de a-i cere cont cuiva despre activitate sau a existat o nemulţumire cu privire la activitea sa".
"La conducerea Bucureştiului PNL a votat o persoană cu o capacitate de organizare incredibilă, e vorba despre Eugen Nicolăescu. De asemenea, au fost nişte propuneri pentru revigorarea unor organizaţii ale unor sectoare care şchiopătau. După părerea mea, e nevoie ca Andrei Chiliman să se ocupe de Sectorul 1, de locul unde candidează pentru primărie şi e nevoie de un om cu multă pregătire şi timp, cum e domnul Nicolăescu, pentru a se ocupa de Bucureşti", a adăugat el.
Fenechiu a mai spus că Andrei Chiliman este în continuare candidatul PNL pentru Sectorul 1, precizând că acesta "stă bine" în sondaje. "Ar fi o pierdere mare dacă ar pleca din partid, sper să nu se întâmple", a menţionat el.