Evenimentul Zilei > Actualitate > Eroul din „Mad Men”, în conflict cu Kim Kardashian
Eroul din „Mad Men”, în conflict cu Kim Kardashian

Eroul din „Mad Men”, în conflict cu Kim Kardashian

Jon Hamm, interpretul seducătorului Don Draper din serialul de succes "Mad Men", a numit-o "proastă" pe Kim Kardashian, iar situația a fost exagerată, potrivit contactmusic.com.

Kim Kardashian i-a dat o replică lui Hamm pe Twitter, care a depășit cu mult limita de 140 de semne stabilită de site-ul de microblogging: "Tocmai am auzit de comentariul făcut de Jon Hamm despre mine, într-un interviu. Îl respect pe Jon și cred cu fermitate că fiecare are dreptul la propria opinie și că nu toată lumea alege același drum în viață. Cu toții muncim mult și trebuie să ne respectăm reciproc. Să numești prost pe cineva care își conduce afacerile, care participă la un reality show de succes, care produce, scrie, concepe modele vestimentare și creează, este, în opinia mea, ceva delăsător".
Jon Hamm a declarat inițial, într-un interviu din "Elle", citat de "Daily Mail": "Dacă e vorba de Paris Hilton, de Kim Kardashian sau de oricine, prostia este cu adevărat sărbătorită. Să fii idiot e ceva valoros în această cultură, pentru că ești recompensat semnificativ".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News