Editura Evenimentul si Capital

Cea mai CONTROVERSATĂ ELIBERARE. MONSTRUL care a ÎNGROZIT întreaga lume, LIBER! Povestea și mărturiile unui caz ORIBIL

Autor: | | 0 Comentarii | 2170 Vizualizari

David McGreavy, ”Monstrul din Worchester” care a tras în țeapă trei copii, va fi pus în libertate după 45 de ani de detenție. David McGreavy a fost găsit vinovat, în 1973, pentru că a ucis trei copii și le-a înfipt trupurile pe un gard de fier forjat, ca într-o țeapă. El urmează să fie eliberat din penitenciar, după ce a executat 45 de ani din condamnarea de închisoare pe viață, informează BBC.

David McGreavy a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea lui Paul Ralph (4 ani) și a surorilor lui: Dawn (2 ani) și Samantha (9 luni), în timp ce trebuia să aibă grijă de ei în casa lor din Worcester, notează cancan.ro.

Conform unei comisii care a analizat cazul său, bărbatul… s-a transformat în închisoare și nu mai prezintă un risc. Mai mult, psihologii sunt de părere că David McGreavy „a înțeles cauza problemei și de ce a ajuns în această situație”.

Oripilată, mama celor trei copii a declarat pentru The Sun: „Mi-a pus copiii în țepe, i-a mutilat și au murit în agonie”.

Elsie Urry a mai declarat că i-a implorat pe membrii comisiei să nu accepte cererea de eliberare a celui cunoscut de atunci ca „Monstrul din Worcester”.

Femeia se simtă trădată, acum, pentru că după condamnarea acestuia a fost asigurată că nu va ieși viu din închisoare. Atunci când a comis tripla crimă, David McGreavy era chiriaș în casa familiei. Conform declarațiilor sale, el i-a ucis pe cei trei copii pentru că unul dintre ei nu se mai oprea din plâns. Criminalul era prieten cu tatăl copiilor și, în noaptea crimelor, avea grijă de ei, pentru că mama lor lucra într-un bar.

Paul a fost găsit strangulat, în timp ce lui Dawn i-a tăiat gâtul. Fetița de 9 luni, Samantha, a murit după o lovitură puternică la cap. Elsie Urry spunea într-un reportaj pentru BBC, în urmă cu doi ani, că David McGreavy nu ar trebuie să fie eliberat niciodată pentru crimele oribile pe care le-a comis, mai precizează cancan.ro.

„Încă simt că lumea mă învinovățește pe mine pentru că eram la muncă în acea seară”, a mai spus femeia.

Doliu URIAS in lumea filmului! S-A STINS in urma cu putin timp... Vestea a fost un SOC pentru TOTI

Pagina 1 din 1