Evenimentul Zilei > Justitie > Elevă violată săptămâni la rând, de un bărbat care-i putea fi bunic
Elevă violată săptămâni la rând, de un bărbat care-i putea fi bunic

Elevă violată săptămâni la rând, de un bărbat care-i putea fi bunic

Un bărbat din Timiș a fost arestat după ce s-a dovedit că toată luna octombrie a violat, pe un câmp, o fată de clasa a V-a. O aștepta când ieșea de la școală, o amenința cu bătaia, o ducea în locul unde amenajase un „culcuș” și o abuza. Apoi îi dădea drumul și o amenința din nou, că o va face de rușine în fața clasei, dacă spune cuiva.

Ori de câte ori avea chef de sex, o aștepta pe copilă la ieșirea de la cursuri. Într-un final, fetița și-a făcut curaj și a povestit părinților despre oroarea prin care trecea aproape zilnic.

Polițiștii l-au identificat imediat pe violator, un bărbat de 57 de ani, care locuia pe strada Veseliei în satul Cerneteaz, județul Timiș. De etnie romă, Șandor Szilagyi a fost reținut, apoi a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, continuă cercetările

„Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, efectuează cercetări față de un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. În fapt, în cursul lunii octombrie, cel în cauză ar fi întreținut în mod repetat relații intime cu o minoră, fără consimțământul acesteia”, a declarat Ancuța Morariu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: