Evenimentul Zilei > Justitie > Elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie a ajuns EROU în Cluj Napoca
Elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie a ajuns EROU  în Cluj Napoca

Elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie a ajuns EROU în Cluj Napoca

Un tânăr de 21 de ani, elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca reuşit să prindă un hoţ.

Un bărbat care a tâlhărit un bătrân pe o stradă din cartierul sucevean Burdujeni a fost văzut de către Marian Ţabrea, un tânăr de 21 de ani, elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca, care a coborât dintr-o maşină şi a pornit pe urmele sale, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze.
Un tânăr de 21 de ani, elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca, pe numele său Marian Ţabrea, a reuşit să prindă un tâlhar ce a atacat un bătrân. În cursul zilei de 24 iunie 2018, elevul era în permisie şi se deplasa cu o maşină pe raza municipiului Suceava, împreună cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, el a observat cum un individ i-a smuls borseta unui bătrân şi a fugit. Marian Ţabrea a coborât din autoturism şi a început să-l urmărească pe tâlhar. După aproape un kilometru, el a reuşit să-l prindă pe autor şi să-l imobilizeze până când în zonă a ajuns o patrulă de poliţie. Tânărul elev i-a înapoiat proprietarului borseta în care avea bunuri în valoare de peste 500 de lei. Tâlharul a fost identificat în persoana lui Vasile Tabac (24 de ani), din comuna Hânţeşti, judeţul Suceava. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”. Tabac a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.
„Ştiţi, mi-a mărturisit încă tremurând victima, am avut mare noroc că tânărul poliţist era în zonă, a acţionat <>, chiar nu mă aşteptam, îi mulţumesc din suflet! Toată stima! Ai tot respectul meu, Marian şi sunt convins că şi al colegilor din toată ţara, precum şi al societăţii civile. De oameni ca tine este nevoie pentru schimbarea imaginii Poliţiei Române, acestea sunt unele dintre momentele care mă fac să fiu mândru că sunt poliţist!