Evenimentul Zilei > Actualitate > Ion Cristoiu explică atacurile împotriva Elenei Udrea: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni” | VIDEO
Ion Cristoiu explică atacurile împotriva Elenei Udrea: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni” | VIDEO

Ion Cristoiu explică atacurile împotriva Elenei Udrea: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni” | VIDEO

Îmbrăcată în culori pastelate, veselă și cu chef de vorbă. Așa a venit, vineri seară, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului la emisuinea lui Ion Cristoiu, de la B1 TV.

Elena Udrea e punctuală. A ajuns la la sediul B1 TV la 21.20 şi era îmbrăcată în culori pastelate. Avea chef de vorbă. A intrat în cabina de machiaj şi a spus că vrea pe buze un ruj natural, care „doar să se vadă un pic".
A făcut poze cu angajaţii postului şi a cerut să fie fotografiată alături de Ion Cristoiu, poza urmând să o posteze pe contul ei de Facebook. Spune că nu are ce să-şi reproşeze în mandantul pe care l-a avut în Guvernul Boc. E relaxată. Spune că, dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face la fel.
"Antena 3 discută tot despre mine"
Ion Cristoiu le spune celor din regie: "Daţi şi voi «exclusiv», că ăia de la Antena 3 discută discuţii şi nu mai zic nimic de Elena Udrea". Fostul ministru i-a răspuns: "Ba cum nu discută? Tot despre mine se vorbeşte! La Antena 3: «Omul care i-a dat papucii Elenei Udrea». Ciutacu a adus un tip din Piaţa Universităţii care are nişte papuci. Cum nu se vorbește despre mine? Despre mine! Nu e nicio soluţie: orice aş face, tot subiect de presă rămân!".
„Numirea Guvernului Ungureanu a fost de impact”
După o linişte de câteva secunde, timp în care moderatorul şi invitata aşteptau să se termine pauza de emisie, Elena Udrea a atacat un subiect serios: "Eu zic că numirea «Guvenului Ungureanu» a fost de impact. Ca experienţă sociologică, cum s-a putut ca în două săptămâni să mă transform dintr-un ministru cu rezultate într-unul care e indezirabil? Cum s-a putut întâmpla asta în două săptămâni?" Ion Cristoiu i-a răspuns: "Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni".
După emisiune, Elena Udrea a stat din nou la poze. S-a fotografiat cu doi angajaţi ai postului şi nu a uitat să-l pupe pe obraji pe Cristoiu.
"După 7 ani, m-am regăsit tot în emisiunea lui Ion Cristoiu, anunţându-mi plecarea de la MDRT, aşa cum am făcut în 2005, după renunţarea la funcţia de consilier al Preşedintelui", a declarat fostul ministru, imediat după emisiune. Elena Udrea a ţinut să mai spună că demisia Guvernului Boc reprezintă un nou început, despre care speră să fie "încărcat cu succese".
CITIȚI ȘI:

  • Elena Udrea: Voiculescu a încercat să confişte protestele
  • RĂZBOI TOTAL. Victor Ponta: Elena Udrea nu-i româncă. Elena Udrea: Victor Ponta e un demagog
  • Antonescu către Udrea: Nu Opoziția pune paie pe foc, ci cei de la Putere care ignoră cetățeanul