"Hemoglobina este la limită. D-na Udrea nu poate dona sânge. Hemoglobina trebuie să fie pentru femei între 12,5 şi 16,0, pentru a dona sânge", a afirmat asistentul medical Ignat Andrei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bucureşti.

Elena Udrea s-a declarat dezamăgită: "Am venit pregătită să donez. Am venit cât mai comod îmbrăcată să mă pot ţine pe picioare", a spus ea. Aceasta s-a declarat însă mulțumită de succesul acțiunii, aflată la a patra ediție, mai ales că în acest an s-au prezentat peste 400 de donatori. "Este o acţiune pentru care îi felicit pe tinerii de la PDL Bucureşti. Sper să fie un exemplu pentru tineri în general. Aşteptăm de la ei foarte mult. În ultima perioadă am mizat foarte mult pe tineri", a spus spus vicepreședintele PDL. Udrea s-a declarat decisă ca la următoarea ediție să doneze neapărat.

Preşedintele PDL Bucureşti a încercat să doneze şi la ediţia anterioară a campaniei, dar analizele nu i-au permis. Elena Udrea a apărut în clipul de susţinere al campaniei, alături de tinerii din PDL Bucureşti.