Elena Udrea: Discuțiile cu Becali sunt doar pentru București

Elena Udrea: Discuțiile cu Becali sunt doar pentru București

Mișcarea Populară este un proiect la care PDL se gândește în acest moment, a spus vicepreședintele partidului, Elena Udrea, precizând că nu există o discuție privind includerea PNG în această mișcare.

Întrebată, înainte de şedinţa BPN al PDL, dacă le va propune colegilor din PDL o discuţie despre o eventuală intrare a partidului condus de Gigi Becali în Mişcarea Populară, Elena Udrea a spus că nu există această discuţie la momentul acesta.

Ea a precizat că la nivelul organizaţiei PDL Bucureşti a avut o discuţie cu liderul PNG nu despre Mişcarea Populară, ci despre o eventuală înţelegere în vederea alegerilor locale pentru susţinerea candidaţilor de primari ai PDL.

"Discuţiile sunt legate doar de Bucureşti şi vom vedea în viitor cum se vor concretiza", a mai spus Udrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Preşedintele PNG, George Becali, a declarat, sâmbătă, că, deşi susţinuse nominalizarea lui Liviu Negoiţă pentru primăria Capitalei, opţiunea PDL a fost alta, iar formaţiunea sa o va susţine, pentru că a decis să se alieze cu liberal-democraţii în alegerile pentru Bucureşti.

Becali a făcut aceste declaraţii la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, care a durat mai mult de o oră.