Evenimentul ZileiActualitateElectroputere scoate mașini de prelucrare a metalelor la licitație (P)

Electroputere scoate mașini de prelucrare a metalelor la licitație (P)

Electroputere scoate mașini de prelucrare a metalelor la licitație (P)
Ca urmare a deciziei adoptate de adunarea generală a acționarilor Electroputere SA de a desființa (închide) Divizia MER (Divizia de mașini electrice rotative) a companiei, Electroputere SA oferă diverse mașini de prelucrare a metalelor și echipamente de măsurare prin intermediul unei licitații online pe platforma de licitații Troostwijk Auctions. Peste 2000 de loturi sunt oferite în patru licitații.

ELECTROPUTERE SA a fost fondată în 1949 și este una dintre cele mai mari companii industriale din România. Compania a fabricat echipamente complexe livrate în întreaga lume, inclusiv mașini electrice rotative.

Compania oferă la licitație mașini electrice rotative și echipamente asociate prin intermediul Troostwijk Auctions.

Electroputere scoate mașini de prelucrare a metalelor la licitație

Mai mult de 2000 de loturi în patru licitații.

Peste 2000 de articole ale Electroputere SA sunt scoase la vanzare în patru licitații online. Articolele  includ mașini de găurit industriale, echipamente de măsurare, mașini tehnice, strunguri paralele și motoare electrice.

Licitația 1: Echipamente de control si măsurare pentru prelucrarea metalelor și mașini incomplete. Această licitație online se închide joi, 26 noiembrie 2020 de la ora 14:30. Aici se pot gasi mai multe informații.

Licitația 2: Mașini pentru prelucrarea metalelor partea 1. Această licitație se închide miercuri, 2 decembrie 2020 de la ora 14:30. Aici se pot gasi mai multe informații.

Electroputere scoate mașini de prelucrare a metalelor la licitație

Licitația 3: Mașini pentru prelucrarea metalelor partea 2. Această licitație online se închide joi, 3 decembrie 2020 de la ora 14:25. Aici se pot gasi mai multe informatii.

Licitația 4: Mașini electrice și dispozitive de testare. Această licitație online se închide vineri, 4 decembrie 2020 de la ora 14:15. Aici se pot gasi mai multe informatii.

Ziua de vizionare.

Vizualizarea tuturor loturilor este posibilă cu programare, la adresa de mail romania@troostwijkauctions.com.

Locatie: Strada Calea Bucuresti no. 80, 200465 Craiova, Romania. 

 

10 ani de Troostwijk Auctions Romania

Troostwijk Auctions crede că totul are valoare. Compania urmărește să găsească, să recunoască și să încaseze această valoare, adesea prin licitații online, dar și prin vânzare directa și traiectorii de vânzări private. Compania evaluează, consiliază și este cea mai mare casă de licitații business-to-business din Europa, cu o acoperire mondială. Potrivit companiei, licitațiile online reprezintă un canal excelent și obiectiv de vânzare. Troostwijk Auctions obține cel mai bun randament de pe piață și este, de asemenea, rapid, sigur și transparent. 

Anul 2020 este un an festiv pentru Troostwijk Auctions, întrucât sărbătorim a 10-a aniversare a filialei noastre din România. În 2010, Troostwijk Romania a început cu 3 licitații, anul acesta s-au desfășurându-se peste 100 de licitații atât în țara, cât și în celelalte țări din Europa de Est, aflate sub tutela Troostwijk Romania.

Electroputere scoate mașini de prelucrare a metalelor la licitație

Pe lângă vânzările voluntare de către companii și companii de leasing, Troostwijk Auctions organizează și licitații de faliment. De exemplu, licitația de faliment a Mic.ro, Bere Trei Stejari și Contor Group a fost realizată prin intermediul platformei online a Troostwijk Auctions.


Accesează: