Dacă nu, tot pică vreun scandal, ori un paparazzi, orice, doar-doar să mai apară în paginile ziarelor. Cum ne îndreptăm cu paşi repezi către sfârşitul lunii iulie, iar betoanele ard la soare tot mai nemilos în Capitală, aproape toţi mondenii au fugit la mare. Chiar dacă vedetele mai fiţoase încă vehiculează din vârful buzelor destinaţii de vacanţă ca Bali, Hong Kong sau Insulele Maldive, comandamentul de vară al showbiz-ului românesc s-a stabilit la Mamaia.

"Lumea bună" a semnat până acum, cel puţin o dată deja, condica la malul Mării Negre. Unele vedete au venit cu treabă (nu-ţi prea vine să scoţi banii din propriul buzunar, la ce preţuri sunt) şi au făcut afaceri bune. Staţiunea, plină, geme de concerte, televiziunile sunt prezente, se caută MC-i sau DJ-i prin cluburi. Pro TV filmează în această perioadă "Serviţi, vă rog!", iar de astăzi debutează "Kanal D la Mare căutare", emisiunea în direct, de pe Plaja Kanal D Summer Studio.

Sunt mari şansele să te remarce cineva. Printre picături, frumoasele steluţe mai prind şi o baie de soare, nu de alta dar să aibă şi paparazzi ce să fotografieze. De pe Litoral am aflat despre vânătăile Biancăi şi tot pe Litoral ne-a venit informaţia că, în pauzele de la prezentările de modă, Ilinca Vandici s-a bătut cu perne direct de pe podiumul de modă. Orice nimic, numai bani sau publicitate să iasă.