Evenimentul Zilei > Actualitate > „El Niño” ratează finalul sezonului
„El Niño” ratează finalul sezonului

„El Niño” ratează finalul sezonului

Atacantul spaniol Fernando Torres (FC Liverpool) s-a accidentat şi va lipsi cel puţin şase săptămâni de pe terenurile de fotbal, iar prezenţa sa la turneul final al Cupei Mondială din această vară este în pericol.

Formaţia de pe Anfield Road a anunţat că vârful iberic, poreclit "El Niño" de pe vremea când evolua pentru Atletico Madrid, va fi operat la genunchi şi va fi indisponibil cel puţin o lună şi jumătate. Torres (26 de ani) va rata ultimele patru meciuri ale lui FC Liverpool în Premier League, foarte importante pentru eforturile "cormoranilor" de a se clasa din nou pe un loc de Liga Campionilor, dar şi ambele manşe ale semifinalei din Liga Europa împotriva fostei sale echipe, Atletico.  

Atacantul spaniol a marcat 22 de goluri în acest sezon pentru FC Liverpool, însă a ratat mai multe meciuri la începutul anului, după ce a mai suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi în ianuarie. Cupa Mondială din Africa de Sud va lua startul în 11 iunie, Spania întâlnind Elveţia cinci zile mai târziu. Selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, campioana europeană în exerciţiu, Vicente del Bosque, va anunţa numele celor 23 de jucători convocaţi pentru turneul final în 1 iunie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: