Bucataria este spatiul din locuinta noastra, unde eficienta si utilitatea trebuie sa fie in stransa legatura pentru a oferi un spatiu cat mai generos, astfel ca alegerea unei plite incorporabile pentru bucatarie va transforma pana si bucatariile de dimensiuni reduse in locuri mult mai bine organizate, datorita proprietatilor ergonomice ale acestor tipuri de produse electrocasnice.

Ai solutia la o aruncatura de bat!

Compania Bricomix, pastrand pasul cu tehnologia si cu nevoile actuale ale oamenilor, ofera solutii moderne clasice, dar si incorporabile, pentru o tranzitie cat mai naturala de la greoaiele aparaturi ale trecutului, la confortul si estetica viitorului disponibil in minunatul moment prezent.

Pasul inlocuirii aragazului clasic invechit nu mai reprezinta o simpla formalitate dupa ce au castigat teren solutiile moderne digitale intrucat ne pierdem in detaliile specificatiilor tehnice si in modalitatile inteligente de operare si utilizare.

Insa, nu doar aspectul functional modern este important, ci si alte caracteristici ce ne vor proteja investitia pe o perioada lunga de timp, fara dorinta de inlocuire a acestora.

Cum trebuie sa te orientezi?

In primul rand, ne orientam in functie de sumele pe care intentionam sa le investim pentru confortul bucatariei noastre, iar echipa Bricomix s-a adaptat cerintelor fiecarui nivel, indiferent daca vorbim despre solutii clasice sau smart.

Trebuie mentionat faptul ca plitele incorporabile vin echipate in diferite materiale, pentru toate gusturile, printre care inox, tabla vopsita si material vitroceramic.

Alegerea materialului se va face in functie de potrivirea acestuia cu celelalte electrocasnice dar si din punctul de vedere al usurintei in intretinere.

Orientarea catre materialul vitroceramic respecta cerintele enumerate, insa poate un aspect mai luxos il ofera inoxul, dar sa nu uitam de cele din tabla vopsita, ele putand fi aliniate oricarei cromatici datorita gamei de culori bogate oferite.

Cum trebuie alimentate plitele incorporabile?

 

Exista posibilitatea sa dispuna de alimentare electrica, o alegere inteligenta deoarece zonele unde se solicita incalzire vor raspunde extrem de rapid, pastrand o temperatura constanta, iar celelalte zone neimplicate vor ramane reci.

Alimentarea cu gaz reprezinta, in fond, stilul clasic, dar mai practic datorita incorporarii plitei, dar daca va intereseaza combinarea celor doua variante, aflati ca exista desigur si o solutie mixta.

Incorporabil… Dar de ce?!

  • Incorporabil pentru ca reprezinta un stil minimalist, dar foarte modern al electrocasnicelor pe care le puteti achizitiona, pentru o manipulare, intretinere si utilizare mult mai usoara, dar si pentru siguranta copiilor, deoarece noile module ofera optiuni de blocare si de evitare a accidentelor nedorite.

 

Incorporabil pentru ca va imbunatati design-ul bucatariei dvs

Incorporabil pentru ca spatiul pe care il veti castiga si timpul pe care il veti optimiza vor contribui pentru o investite isteata.

Incorporabil pentru ca vrei o alta abordare si vrei sa te bucuri de un nou stil de viata.

De unde pot cumpara echipamente electrocasnice? – BricoMania salveaza Romania

Specialistii Bricomix te vor insoti pe drumul alegerilor optime, potrivite stilului clasic care te caracterizeaza sau tentatiei catre tehnologiile inovatoare si intuitive, printr-un portofoliu minunat de electrocasnice pentru bucataria ta, dar si pentru casa ta.

Pentru alegerea rapida a unei plite incorporabile sau pentru simpla informare despre companie si produse, acceseaza Bricomix.ro

***

Telefon: 0732 610 473

E-mail: [email protected]

Adresa: Voluntari, B-dul Eroilor, nr. 81, jud. Ilfov